Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från december, 2013

Var med och förändra framtiden för tusentals barn! Barnupprorets kampanj!

                                         Hjälp till att rädda fler barn till livet! Stöd Barnuppropets kampanj! Så får fler barn chansen att springa barfota i gräset, göra sin första snöängel eller förväntansfullt vänta på tomten. Gå in på barnupprorets facebook sida här eller på deras blogg här för att läsa mer.

Jul hos vår Ängel

Det är klart att även små Änglar ska ha en julgran. "Pimpade" ljus av mig och lillebror får lysa upp i mörkret hos vår Ängel. Då vi var tvungna att sätta dit ljusen någon dag innan julafton så hoppas jag  att något av dem lyser även på julafton. Många tankar som vanligt runt jul på vad som kunde ha varit om han överlevt men också på vilka som troligen inte hade funnits här då. Smärtsamma tankar.

Med ödmjukhet

                                    Det är med en ödmjukhet som jag varje gång besöker vår Ängel och som också är platsen för de andra änglarna. Från början var han själv där med alla tanter och farbröder, men nu blir det fler och fler i hans ålder eller yngre barn/vuxna som finns där med honom. Det är med sorg i hjärtat jag läser de olika minnesskyltarna. Levde i 28 år, levde i 10 år, levde i 8 dagar....död vid födelsen. Ni blir fler och fler, våra små änglar. Jag är ödmjuk inför döden och tar inget för givet.