Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober, 2013

Att ta vara på livet

Tårarna trillar och rinner nedför min kind. Det är en bra påminnelse om att ta vara på livet och allt som det ger. Jag uppskattar livet mycket mer och kramar mina nära och kära extra mycket. Jag älskar er mer än vad ord kan beskriva.

Skitiga skor - Barnupproret

Stöd Barnupproret på via deras hemsida eller på Facebook

15 oktober - Pregnancy & infant loss day

Idag tänker vi extra mycket på vår och även andra små änglar. De som aldrig fick uppleva livet, lukta på blommorna eller skratta tills de kiknar. För att läsa mer om Pregnancy & Infant Loss Day klicka HÄR På facebook klicka HÄR First Candle Hittar tyvärr ingen sida på svenska.

De äkta

I sorg testas vänskaper. Oj vad förvånad man blev. En del av de som man trodde ändå skulle förstå. De förstod inte och kommer aldrig att göra. Men de som förstod, ja de förstod verkligen. De grät med oss. De stöttade oss. Och skrattade med oss ( i de stunder då vi behövde det också) De höll oss i handen. Höll om hela oss. Det var vad vi behövde. Ni ska veta att ni har betytt oerhört mycket för oss i sorgen och förlusten som kom till oss. Ni är de sanna vännerna. Vänskaper har avbrutits och tagits avstånd ifrån. Andra har fördjupats och stärkts. Tack alla ni som förstod, förstår, stöttar och ger kärlek. All min kärlek vill jag ge åter till er!

I am broken

Jag kommer aldrig att bli hel. Aldrig igen. Hålet kommer gapa tomt och fräta i mitt hjärta. där du skulle funnits. Ser du mig? Finns du här? För I am broken utan dig för evigt fattas en bit i mitt hjärta. Det var där du skulle växt.

Dagens ljus

Besök hos vår Ängel på kyrkogården idag. Storebror hade dekorerat dagens ljus. Allt från blommor till tomtar på.

DÖDEN

DÖDEN Ett ord och en händelse som många fruktar, inte vill tänka på. Som när Harry Potter säger Voldemort. Men jag tänker på den ofta. Den är en del av vår vardag. Jag älskar mitt liv och är lycklig för min familj och att jag får dela livet med dem. Jag vill leva hela mitt liv med dem. Se mina levande barn växa upp och bli vuxna. Förverkliga drömmar och upptäcka. Älska och leva livet fullt ut. Men då döden är en del av vår vardag så funderar jag en del på vad som händer efteråt. I min fantasi kommer jag få träffa honom igen, vår Ängel och alla andra förstås. För mig finns det ett liv och en värld efter den här. Det hjälper mig att bearbeta och gå vidare tror jag. Skänker mig tröst och lugn. Så när det till slut är dags, så vill jag att det ska finnas en annan värld. En värld där du finns och väntar.